Entreprenader

Lars J Entreprenad AB - Allt inom trädgård, grävarbeten och mer!

På Lars J Entreprenad AB i Kungsbacka utför vi allt inom trädgård, men erbjuder även andra tjänster som grävarbeten, plattsättning, asfaltering och mycket mer.

Vi gräver och anlägger trädgårdar, såväl gamla tomtar som nyanläggningar. Vi murar och lägger plattor, utför stensättning så som kullersten eller betongplattor i både gångar och garageuppfarter. Vi asfalterar parkeringsytor och infarter.

LARS J ENTREPRENAD AB I KUNGSBACKA

Du vet väl att du kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss? Läs mer på Skatteverket

Innan ni gräver - gratis koll på KABELPLACERING på just er tomt! Klicka här

Fastighetsservice och fastighetsskötsel är också uppdrag vi välkomnar. Bland annat städar vi trapphus, rensar trädgårdar, målar, byter fönster, fäller träd, utför markarbeten samt att vi utför mindre snickeriarbeten. Vi utför drift och underhåll av bostäder och kommersiella hyresfastigheter, samt sköter fastigheten och trädgården. Under vintertider utför vi vinterväghållning, snöskottning, halkbekämpning och mycket mer.

Kontakta oss när det även gäller dräneringsarbeten, grävarbeten, avloppsarbeten och markarbeten - både större och mindre projekt. Vi har lång erfarenhet inom branschen med tillgång till maskiner så att jobbet blir precis så som du tänkt dig. Förutom allt annat utför vi även beskärning av fruktträd, klipper buskar och gräsmattor.

Kontakta oss