Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Logotyp

Allt inom trädgård - grävarbeten och mer!

 

Vi på Lars J Entreprenad AB i Kungsbacka utför allt inom trädgård, men erbjuder även andra tjänster som grävarbeten, plattsättning, asfaltering och mycket mer.

 

Vi gräver och anlägger trädgårdar, såväl gamla tomtar som nyanläggningar. Vi murar och lägger plattor, utför stensättning så som kullersten eller betongplattor i både gångar och garageuppfarter. Vi asfalterar parkeringsytor och infarter.

 

Vi utför även fastighetsservice och fastighetsskötsel. Bland annat städar vi trapphus, rensar trädgårdar, målar, byter fönster, fäller träd, utför markarbeten samt att vi utför mindre snickeriarbeten. Vi utför drift och underhåll av bostäder och kommersiella hyresfastigheter, samt sköter fastigheten och trädgården. Under vintertider utför vi vinterväghållning, snöskottning, halkbekämpning och mycket mer.

 

Vi erbjuder dräneringsarbeten, grävarbeten, avloppsarbeten och markarbeten - både större och mindre projekt. Vi har lång erfarenhet inom branschen med tillgång till maskiner så att jobbet blir precis så som du tänkt dig.

 

Förutom allt annat utför vi även beskärning av fruktträd, klipper buskar och häckar samt klipper gräsmattor.

Innan ni gräver - gratis koll på KABELPLACERING på just er tomt! Klicka här

grävning

grävning

Kontakt

Lars J Entreprenad AB


Göteborgsvägen 371
434 95 KUNGSBACKA

Kontakta oss
Email
Tel: 0300-106 37
Tel: 070-698 83 27
Översikt